2017. augusztus 26., szombat

Üzleti lehetőség

Keress egy olyan terméket, amit minden nap fogyasztasz és beszélj róla másoknak is, mint eddig, amikor semmi anyagi érdekeltséged nem fűződött hozzá! Ilyen egyszerű! Semmi több!



Két jó hírem van:
- Nem kell tovább keresned, megtaláltad ezt a terméket: a ganodermás kávét!
- Te is meg tudod csinálni!

Utálod a házalást?
Úgy érzed, nem tudsz eladni?
Ki nem állhatod a tapsikolós tömegrendezvényeket?
A hátad borsózik a nyomulós eladási technikáktól?
Nem akarod ismerőseidet, rokonaidat különböző trükkökkel termékbemutatókra meghívni, hogy utána megharagudjanak rád?
Szeretnél anyagilag független lenni és ezért hajlandó vagy keményen, de kényelmesen otthonról dolgozni?
Nincs befektetni való pénzed, hogy saját vállalkozást indíts, vagy épp a saját vállalkozásod mókuskerekéből szeretnél kiszállni?

Ha a válaszod a fenti kérdések többségére igen, az online hálózatépítést NEKED találták ki!

Miért éppen online hálózatépítés?

Mert nincs annál szebb dolog, mint amikor a professzionális weboldalad (itt nem az interneten ezrével található amatőr termékbemutató oldalakra gondolunk) dolgozik helyetted a nap 24 órájában!

Ha már eldöntötted, hogy mélyebben beleásod magad az online hálózatépítés rejtelmeibe, és elindulsz az anyagi függetlenség útján, információk tömkelegét találod az interneten. Profi szakemberek és önjelölt guruk kínálják magukat és megoldásaikat, a te életedre.

Van egy rossz hírem, de ezt rögtön az elején tisztáznunk kell: Munka nélkül nem fog menni! Hiába a professzionális marketing és a segédanyagok, a saját sikeredhez elsősorban TE kellesz! Ha ezek után is van még kitartásod, olvass tovább!

Ezen az oldalon nem találsz semmilyen letölthető tanulmányt, és nem akarok neked semmit eladni. Egy lehetőségre hívom fel a figyelmedet. Az én sikerem nélküled is garantált, a tiédhez TE kellesz! 

Nézzük lépésről lépésre, mit kell tenned:
1. El kell döntened, akarsz-e dolgozni, a szabadidődből heti néhány órát rá tudsz-e arra szánni, hogy ezzel az üzlettel foglalkozz az interneten, és van-e kb. 5.000 (ötezer!) forintnyi szabad pénzösszeged, aminek hiánya nem veszélyezteti a saját és családi életviteledet. Egy nagyon fontos jó tanács! Csak akkor kezdj foglalkozni ezzel az üzlettel, ha tudsz benne hinni, ha tudsz érte lelkesedni, ha úgy érzed jó kedvvel tudnád ezt csinálni!
2. Ha végképp nem tudlak lebeszélni arról, hogy jó kedvvel, sok munkával, nagyon sok pénzt keress, akkor töltsd ki a tagsági szerződés online változatát ide kattintva!
3. A következő, kellemetlen lépést sajnos nem lehet elkerülni, ki kell fizetned a regisztrációs díjat (5.000 Ft), mely tartalmazza a bemutató mappát és az online hálózatépítést segítő szolgáltatási csomagot.
4. Gondolkodj el egy jó weboldal címen, mert most egy értékesítő weboldal is a tiéd lehet díjmentesen. Mit gondolsz, jól indul az üzlet? Szerinted másokat is érdekelni fog?
5.Befejezésül már csak két teendőd van:

Tanulni
Néhány információt magadba szívni, hogy ne kövesd el azokat a hibákat, amiket már mások elkövettek. Ehhez szintén díjmentesen biztosítunk egy hozzáférést a zárt, értékesítést támogató intranet rendszerbe, ahol minden tudást megtalálsz, ami a sikeredhez szükséges.
Cselekedni
Minél több emberrel megkóstoltatni a kávét, és minél több embernek elárulni a saját weboldalad címét.

+ Bónuszként esténként, lefekvés előtt megnézheted a hálózatod fejlődését. Ha aktívan tevékenykedsz, hidd el, nem lesz rossz érzés!:)


Ismerd meg Te is ezt a fantasztikus lehetőséget!
Kattints ide és nézd meg a videókat.
http://nyolcpontnyolc.hu/310010279/wow